Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kassam-rakett slo ned i sentrum

En Kassam-rakett slo ned på en tom parkeringsplass til en videregående skole i Ashkelon tirsdag. Aldri tidligere har en palestinsk terrorrakett fra Gaza-stripen truffet mål lenger nord. 120.000 innbyggere i den israelske storbyen frykter nå at de vil bli offer for stadige terrorangrep med palestinske raketter. Tirsdag skal barn som spilte fotball i nærheten ha blitt kastet tilbake av sjokkbølgen fra eksplosjonen, rapporterer vitner. – Dette er en alvorlig opptrapping i terrorkrigen som Hamas er ansvarlig for, sier statsminister Ehud Olmert. Hamas sin militære fløy, Iz al-Din al-Qassam brigadene, sier de stod bak rakettangrepet. – Rakettangrepet var et forsøk på å skade sivile israelere som lever innenfor Israels anerkjente grenser. Det vil ha langtrekkende konsekvenser, legger Olmert til. "Hamas vil bli de første til å oppleve det." Palestinske terrorister har i lang tid arbeidet på å utvide rekkevidden til sine Kassam-raketter. Det ble også skutt minst fire andre Kassam-raketter mot Israel tirsdag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart