Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas har ansvar for utviklingen i Gaza

Visestatsminister Shimon Peres støtter fullt ut opp om Israels militære bakkeoperasjoner på Gaza-stripen den siste uken. – Vi har ikke forårsaket noen sivile tap, og vi gjør tiltak for å forhindre en humanitær krise i området, sa Peres søndag. Den tidligere fredsprisvinneren holder terrororganisasjonen Hamas ansvarlig for det som skjer på Gaza. I en artikkel gjennomgår Jerusalem Post synspunktene til medlemmene av det israelske sikkerhetskabinettet. – Statsminister Ehud Olmert har klart å forhindre offentlig kritikk fra de andre regjeringsmedlemmene, påpeker avisen. Transportminister Shaul Mofaz og sikkerhetsminister Avi Dichter har latt være å uttale seg til media, tilsynelatende fordi de ønsker tøffere tiltak mot de palestinske terroristene. Ingen av de ni medlemmene av sikkerhetskabinettet vil løslate fanger i bytte mot utlevering av korporal Gilad Shalit.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart