Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Økende skepsis i Kadima

For første gang gir regjeringsmedlemmer fra Kadima offentlig kritikk av Konvergens-planen. – Jeg tror ikke på en ensidig tilbaketrekning, sa boligminister Meir Sheetrit mandag. – Jeg tror på fred gjennom forhandlinger. Jeg tror vi trenger tålmodighet, inntil det er noen å forhandle med, sa Sheetrit. Ministrene Gideon Ezra og Zeev Boim gav også kritiske merknader til Ehud Olmerts planer. Sikkerhetsminister Avi Dichter mener IDF bør forbli "overalt" på Vestbredden, selv om bosetninger blir avviklet. – IDF bør ha kontrollen inntil en palestinsk enhet kan ta ansvar, sa Dichter i løpet av helgen. Statsminister Ehud Olmert lar seg ikke merke nevneverdig av kritikken. – Jeg er fast besluttet på å gjennomføre separasjonen fra palestinerne og etablere sikre grenser, sa Olmert. Statsministeren får støtte fra justisminister Haim Ramon. – En ensidig tilbaketrekning fra områder på Vestbredden er mer relevant nå enn noen gang, mener Ramon. Han mener de siste ukers utvikling understreker at Israel ikke har noen partner på palestinsk side.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart