Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Verden forstår at vi ikke har noe valg

Forsvarsminister Amir Peretz roser de israelske soldatene som opererer under vanskelige forhold på Gaza-stripen. – IDF-soldatene og offiserene kjemper med en etisk standard som ingen annen hær i verden ville opprettholdt, sa Peretz fredag morgen. Han understreket hvordan de palestinske terrororganisasjonene utnytter sivilbefolkningen. – Våre soldater ser ofte terrorister som skjuler seg blant barn. Vi gjør alt vi kan for å skade terroristen, samtidig som vi tar hensyn til sivilbefolkningen, sa Israels forsvarsminister. – Verden forstår at vi ikke har noen annen mulighet enn å konfrontere [de som skyter Kassam-raketter mot oss], sa Peretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart