Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Flere alvorlig skadet av Katyusha-raketter

Minst 70 israelere er skadet av Hizbollah-raketter det siste døgnet. 11 mennesker skal ha blitt skadet i det siste bombardementet, skriver Jerusalem Post. For minst to av dem skal tilstanden være alvorlig. En 70 år gammel kvinne døde senere av skadene. Byen Safed har blitt alvorlig rammet av Katyusha-rakettene. Integreringssenteret, den gamle markedsplassen, en skole og en annen offentlig bygning i byen er truffet. Mer enn 60 Katyusha-raketter er skutt inn i Israel siden torsdag morgen. Ha’aretz rapporterer at innbyggere flykter fra Nahariya etter rakettregnet torsdag morgen. En kvinne ble drept i angrepene. Hizbollah sier de har over 10.000 raketter klare til å ramme Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart