Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hizbollah er med i regjeringen

Militæranalytikeren Herb Keinon i Jerusalem Post forklarer hvorfor Israel gir Libanon ansvar for Hizbollah-angrepet onsdag. For det første er ikke Hizbollah bare en militant organisasjon som opererer i noen distrikter i Sør-Libanon. Hizbollah-partiet er del av regjeringen i Libanon, og har et regjeringsmedlem. – På en måte er Hizbollah det samme for Libanon som Kadima, Ap, Shas og Pensjonistpartiet, skriver Keinon. I tillegg har FNs sikkerhetsråd krevd at Libanon avvikler de væpnede militsgruppene på eget territorium, noe regjeringen i Beirut aldri har gjort. – Det internasjonale samfunn bærer også ansvar, fordi de ikke har lagt tilstrekkelig press på Libanon for å oppfylle resolusjonen, argumenterer Keinon.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart