Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hvorfor Israel ikke kan frigi fanger

Hamas og Hizbollah krever at Israel skal frigi terrorister i bytte mot kidnappede soldater. Det er snakk om "uomvendte syndere", som er klar til å drepe igjen, understreker David Bedein. Han er kontorsjef i det israelske nyhetsbyrået IRNA. I sin jobb har Bedein hatt mulighet til å lese titalls uredigerte intervjuer med palestinske terrorister i israelsk fangenskap. – Når de blir spurt hva de vil gjøre etter at de blir løslatt, sier de at de vil drepe igjen, skriver Bedein. I følge et israelsk institutt for forskning på terrorofre, er mer enn 50 mennesker drept av mordere som ble løslatt av Israel i såkalte "vennligsinnede handlinger" de siste fem årene. – Det er så sin sak å redde fanger, slik vi blir befalt i den jødiske lov. Noe helt annet er det å sette en soldat fri [gjennom fangeutveksling] og vite at hans frihet vil resultere i drap på mange flere mennesker. Det er ikke en voldsspiral. Det er en spiral av mord, avslutter Bedein.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart