Israelsk kvinne drept av Hizbollah-rakett

Terrororganisasjonen Hizbollah fyrte av raketter mot sentrum av den israelske byen Nahariya torsdag morgen. En kvinne ble drept da hun satt på balkongen i femte etasje. Raketten traff i etasjen over, falt gjennom taket og drepte henne, skriver Jerusalem Post. 15 mennesker blir behandlet for splintskader og syv for sjokk, opplyser Magen David Adom. VG NETT rapporterer om et norsk reisefølge som opplevde rakettangrepet i Nahariya. Ordfører i Nahariya, Jackie Sabag, sier hele byen har stengt. Han oppfordrer innbyggerne til å gå i tilfluktsrom. Hizbollah har også rammet en rekke andre mål i Israel med Katyusha-raketter. Jerusalem Post navngir minst 14 steder, blant dem flere kibbutzer, som har opplevd Katyusha-angrep. Rekkevidden på rakettene ser ut til å være økt til 20-25 kilometer. Israel har truet med å ramme den Hizbollah-dominerte bydelen Dahiya i Beirut, dersom israelske byer blir offer for Katyusha-angrep.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart