Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk kvinne drept av Hizbollah-rakett

Terrororganisasjonen Hizbollah fyrte av raketter mot sentrum av den israelske byen Nahariya torsdag morgen. En kvinne ble drept da hun satt på balkongen i femte etasje. Raketten traff i etasjen over, falt gjennom taket og drepte henne, skriver Jerusalem Post. 15 mennesker blir behandlet for splintskader og syv for sjokk, opplyser Magen David Adom. VG NETT rapporterer om et norsk reisefølge som opplevde rakettangrepet i Nahariya. Ordfører i Nahariya, Jackie Sabag, sier hele byen har stengt. Han oppfordrer innbyggerne til å gå i tilfluktsrom. Hizbollah har også rammet en rekke andre mål i Israel med Katyusha-raketter. Jerusalem Post navngir minst 14 steder, blant dem flere kibbutzer, som har opplevd Katyusha-angrep. Rekkevidden på rakettene ser ut til å være økt til 20-25 kilometer. Israel har truet med å ramme den Hizbollah-dominerte bydelen Dahiya i Beirut, dersom israelske byer blir offer for Katyusha-angrep.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart