Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Angrep mot Hizbollah kan forsvares

Leder for det venstreorienterte Meretz-partiet støtter Israels angrep på Hizbollah. – Angrepet kan forsvares, men til syvende og sist må vi komme til en forståelse, inkludert en forståelse med Syria, sier Yossi Beilin. – Frigivelse av fanger må være en av resultatene av slike avtaler, legger han til. Samtidig kommer det kritikk av noen av militæroperasjonene i Libanon fra partikollega Ran Cohen. – Jeg forstår ikke hvordan bombing av flyplassen i Beirut skal sikre løslatelse av kidnappede soldater og gjennopprettelse av IDFs avskrekkingsevne, sier Cohen. "De fleste Knesset-medlemmer står fortsatt samlet bak statsminister Ehud Olmert og forsvarsminister Amir Peretz", skriver Jerusalem Post. Opposisjonen på høyresiden har tatt til orde for enda tøffere virkemidler.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart