Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel rammet Hizbollahs hovedkvarter

Israelske kampfly bombet Hizbollah-mål og infrastruktur i den sørlige delen av Beirut fredag morgen. IDF hadde sluppet ned flyveblad med advarsler til sivilbefolkningen i forkant. – For din egen sikkerhet, og fordi vi ikke ønsker å skade sivile som ikke er involvert (i Hizbollah), bør du ikke holde deg i områder hvor Hizbollah befinner seg eller opererer, stod det i Israels advarsel. Det israelske angrepet kom etter at storbyen Haifa ble rammet av Kayusha-raketter torsdag kveld. Tidligere på dagen ble to israelere drept og minst 120 skadet i rakettregnet fra Hizbollah. De israelske kampflyene angrep hovedbygningen i Hizbollahs hovedkvarter, i tillegg til et nabohus for sikkerhetsvakter, skriver Jerusalem Post. En bro og en stor langringstank for brennstoff til et kraftverk ble også truffet. Torsdag kveld bombet IAF hovedveien mellom Beirut og Damaskus, hovedstaden i Syria. Bombene skal ha truffet fem forskjellige steder langs hovedveiens trasé. Israel bruker blokkade av Libanon som virkemiddel for å presse frem løslatelse av de to soldatene som ble kidnappet onsdag morgen. I følge libanesiske politimyndigheter ble minst tre mennesker drept og 55 skadet i nattens luftangrep. De sivile tapstallene i Libanon skal ha oversteget 60.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart