Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Underjordisk bunkers for statsministeren

Den israelske regjeringen bruker titusenvis av millioner kroner på et underjordisk anlegg som skal beskytte statsministeren og hans nærmeste medarbeidere i en eventuell krig eller katastrofe, skriver Jerusalem Post. Bunkersen blir bygd under tomten som i fremtiden skal huse statsministerens kontor og residens i Kiryat Hale’om, samt en rekke departementer. Inne i det underjordiske anlegget vil det bli lagret kjøretøy, som kan være med å bringe de israelske lederne raskt ut av byen. Israel har allerede et underjordisk situasjonsrom under hovedkvarteret til IDF i Tel Aviv. Sikkerhetseksperter har lenge etterlyst et liknende rom i Jerusalem for regjeringen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart