Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

200.000 israelere truet av raketter fra Gaza

Det er ikke bare Ashkelon som nå er truet av palestinske terror-raketter. Det er også byene Netivot og Ofakim, påpeker en "politisk-militær" kilde til Yedioth Aharonoth. – Med andre ord er 200.000 innbyggere i fare for palestinske raketter. Det er ikke noe tvili om at dette er et vendepunkt. En ny fase vil kreve en ny løsning, sier kilden. Avisen påpeker at statsminister Ehud Olmert ikke har nevnt sin Konvergens-plan etter kidnappingen av Gilad Shalit 25. juni. I følge avisens kilder er egypterne oppgitt over Hamas sin manglende samarbeidsvilje for å få Shalit frigitt. – Amerikanerne, europeerne, FN eller resten av det internasjonale samfunn har ikke gjort betydelige tiltak for å fremforhandle en løsning med Shalits kidnappere, skriver avisen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart