Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fire israelske soldater savnet utenfor Beirut

Hizbollah angrep et israelsk marinefartøy omlag 16 kilometer utenfor kysten av Beirut fredag kveld. Den libanesiske terrororganisasjonen, som er i krig med Israel, rammet skipet med en rakett eller en fjernstyrt drone fylt med eksplosiver, i følge israelske medier. Eksplosjonen utløste en brann ombord, og det ble klart at fire av mannskapet er savnet. Store redningsstyrker deltar i søk etter soldatene. Marinefartøyet som ble angrepet er det mest moderne i Israels flåte, skriver Jerusalem Post. Skipet, med et mannskap på rundt 80, ble tatt i bruk for rundt ti år siden. Skipet ble alvorlig skadet, og blir tauet tilbake til havn i Haifa. – Hizbollah fortsatte å angripe israelske skip med raketter, men bommet og rammet et sivilt skip, sier en talsmann for IDF. Lørdag morgen angrep israelske kampfly mål i den libanesiske byen Tripoli, omkring 90 kilometer nord for Beirut. Flyene rammet også broer og bensinstasjoner i østlige og sørlige deler av Libanon, sier sikkerhetskilder til Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart