Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gir Hizbollah ansvaret

President George W. Bush kommenterte krigen mellom Israel og Hzibollah under en pressekonferanse lørdag. – Den beste måte å stanse volden, er å forstå hvorfor volden i det hele tatt startet, sa Bush. – Det hele startet fordi Hizbollah startet rakettangrep mot Israel fra Libanon, og fordi Hizbollah kidnappet to israelske soldater, forsatte den amerikanske presidenten, i følge nyhetsbyrået AP. Presidentkollega i Russland, Vladimir Putin, uttrykte seg kritisk til Israels bombetokter over Libanon under den samme pressekonferansen. – Bruk av makt må være balansert, sa Putin. Samtidig kritiserte han Hizbollahs angrep.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart