Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Godkjenner videre fremrykning på Gaza-stripen

Det israelske sikkerhetskabinettet har godkjent planer for videre fremrykning på Gaza-stripen, melder israelske medier. Vedtaket kommer etter rakettangrepet mot sivile israelere i storbyen Ashkelon tirsdag. Terrorraketten falt ned på et åpent område i byen med 120.000 innbyggere. Israels regjering varsler "nye spilleregler" i behandlingen av de palestinske myndighetene og Hamas. – Vi vil prøve å forhindre skade på sivile palestinere så langt som mulig, og sikre at de humanitære behovene til befolkningen blir oppfylt, heter det i en uttalelse fra regjeringen. Onsdag ettermiddag holder statsminister Ehud Olmert konsultasjon med forsvarsminister Amir Peretz og forsvarsledelsen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart