Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel har gitt Syria ultimatum

– Israel krever at Damaskus stanser Hizbollahs aktivitet langs grensen og får de to IDF-soldatene frigitt i løpet av 72 timer, melder den arabiske London-avisen Al-Hayat. Hvis ikke Syria oppfyller kravene, vil Israel sette i gang en "offensiv med katastrofale følger". Al-Hayat hevder å ha disse opplysningene fra en sentral "Pentagon-kilde". – USA kan ikke utelukke muligheten for et israelsk angrep mot Syria, sier kilden til Al-Hayat. – Israel vil ikke avslutte sine militæraktiviteter før det er skapt en ny situasjon som forhindrer Syria og Iran fra å bruke terrororganisasjoner, slik som Hamas og Hizbollah, til å true landets sikkerhet, fortsetter den amerikanske forsvarskilden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart