Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Intensiverer angrepene mot Hizbollah

– IDF må fortsette å legge press på Hizbollah, og ikke gi organisasjonen pusterom, sier Israels forsvarsminister Amir Peretz. Lørdag kveld gav han ordre til intensiverte bombeangrep mot infrastruktur og Hizbollah-mål i Libanon. Israelske kampfly har gjennomført en rekke bombetokter over de sørlige bydelene av Beirut i morgentimene søndag. De fleste innbyggerne i området har flyktet til andre deler av Libanon. Store deler av byen ble mørklagt, etter at kraftstasjoner og brennstofflagre ble rammet. Angrepene søndag skal være de kraftigste siden Israel startet sin offensiv etter Hizbollahs angrep onsdag morgen. IDF opplyser at Hizbollahs tv-stasjon al-Manar var et av bombemålene søndag morgen. Tv-stasjonens sendesignaler forsvant kortvarig to ganger, men er fortsatt på luften, i følge Ha’aretz. Israel har angrepet al-Manar tre ganger de siste dagene. I løpet av fredag kveld og lørdag gjennomførte IAF flere hundre angrep mot mål i Libanon, først og fremst i Beka’a og Beirut. Det ble også gjennomført angrep i grenseområdet mot Syria, men bare libanesiske mål ble truffet. Lørdag kveld ble alle radarstasjonene langs Libanons kyst satt ut av spill, i følge IDF. – Vi har ikke bombet noe i Syria, sier en talskvinne for IDF. Dette blir bekreftet av en syrisk tjenestemann, skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart