Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel: – Shalit må løslates og Kassam-angrep stanses

Den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh ber om våpenhvile to uker etter Hamas-terrorister angrepet mot Kerem Shalom. – Det er nødvendig å returnere til ro, på basis av gjensidig stans i militære operasjoner fra begge sider, sier Haniyehs talsmann. Palestinske terrorister har fortsatt rakettangrepene mot Israel inntil lørdag morgen. Utspillet om en midlertidig våpenhvile blir avvist av statsminister Ehud Olmert, skriver Jerusalem Post. En talsmann ved israelsk UD, Mark Regev, sier Hamas må begynne med å løslate korporal Gilad Shalit og stanse alle rakettangrep mot Israel. – Enhver som ignorerer disse to avgjørende sakene har ikke noe håp om å løse krisen, sier Regev. Samtidig som Haniyhe snakker om stans i volden, truer terrororganisasjonen PRC, som er alliert med Hamas på Gaza-stripen, med et storstilt angrep på israelske mål.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart