Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kampene i nord får store konsekvenser

Statsminister Ehud Olmert understreket at Israels pågående militæroperasjoner, både i Libanon og Gaza-stripen, er resultatet av uprovoserte angrep av fienden innenfor israelsk territorium. – Dette er en ond krig av Hizbollah mot det israelske folk, sa statsminister Ehud Olmert under regjeringsmøtet søndag morgen. Krigen vil få "store konsekvenser" for hvordan Israel vil forholde seg til naboene i regionen i fremtiden. – Israel kan ikke akseptere denne situasjonen. Vi har ikke noen interesse i å skade det libanesiske eller palestinske folk. Vi ønsker å leve vår liv i ro og som gode naboer. Men dessverre er det noen som tolker vårt ønske om fred på feil måte, fortsatte Olmert. Statsministeren roste israelerne som må leve under rakett-trussel, både i sør og nord. – Utholdenheten som folket viser er en viktig del av Israels styrke, og vi er stolte over det, sa Olmert.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart