Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

En israelsk soldat drept, fem skadet i Nablus

Militante palestinere angrep en israelsk patrulje i Nablus natt til mandag. Det ble kastet en bombe mot soldatene, som deretter kom under kraftig beskytning da de trakk seg ut fra kampsonen, skriver Jerusalem Post. Sønnen til øverstkommanderende for IDFs Sentralkommando, generalmajor Yair Naveh, ble skadet i angrepet. Mandag morgen ligger han på operasjonsbordet med faren ved sin side. – Noen av kroppsdelene til den drepte soldaten ble etterlatt, sier palestinske øyenvitner. Hundrevis av palestinere samlet seg på stedet for å se deler av soldatens ben. Mange av dem kom med jublende utrop, fortsetter vitnene. Al Aqsa Martyrbrigade, som er knyttet til Fatah-bevegelsen, sier de stod bak angrepet. Fatah er ledet av PA-formann Mahmoud Abbas. Israelske styrker gjennomfører daglige anti-terror operasjoner på Vestbredden for å forhindre terrorangrep mot israelske byer. Patruljen som ble angrepet i natt var på arrestoppdrag i gamlebyen i Nablus.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart