Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rakett som kunne nå Tel Aviv ble ødelagt

En israelsk luftaksjon i Libanon ødela minst ti langt-rekkende rakett mandag, opplyser IDF-kilder. Zilzal-raketten er produsert i Iran og har en rekkevidde på omkring 200 kilometer. Hizbollah har truet mål i sentrale deler av Israel med slike raketter. Da Israel angrep lastebilen som fraktet rakettene, ble minst en av dem sendt til værs av eksplosjonen. I Libanon ble rakettnedslaget først rapportert som et styrt av et israelsk fly. Tel Aviv ligger omkring 120 kilometer sør for grensen til Libanon. Hittil har Hizbollah rammet mål opptil 40 kilometer sør for grensen. Israelske luftstyrker har hittil gjennomført over 2.000 operasjoner over libanesisk luftrom. Hittil er IAF ikke påført noen skader, til tross for motstand fra libanesiske anti-luft styrker, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart