Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi har bedre alternativer enn stor invasjon på bakken

Israelske bakkestyrker rykket kortvarig inn i Sør-Libanon mandag. Målet med operasjonen var å ødelegge grensestillinger til terrororganisasjonen Hizbollah. Samtidig antyder forsvarssjef Dan Halutz at en større invasjon ikke er på trappene i denne omgang. – Vi har bedre alternativer, sa han til Knessets forsvars- og utenrikskomité mandag. Under briefen hadde Israel omkring hundre kampfly operative over libanesisk luftrom. – Vi vil fortsette luftoperasjonene på ubestemt tid, sa Halutz. – Det vil ta tid å vurdere hvor effektive IDFs operasjoner i Libanon har vært. Vi vet imidlertid at vi har rammet Hizbollahs viktigste transportveier og hindret dem fra å overføre flere våpen til deres artilleriavdelinger, fortsatte forsvarssjefen. – Vi har også ødelagt monumenter og symboler i Sør-Libanon, for eksempel et museum som æret "utdrivelsen av jødene", sa Halutz IDF avviser libanesiske nyhetsrapporter som melder at et israelsk F-16 fly har styret i nærheten av Beirut.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart