Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

81 prosent støtter fortsatt krig mot Hizbollah

Israels befolkning viser fortsatt overveldende støtte for krigen mot Hizbollah. 81 prosent mener krigføringen mot terrororganisasjonen bør fortsette, viser en ny meningsmåling publisert i Yedioth Aharonoth. – 58 prosent mener militæroperasjonene bør fortsette helt til Hizbollah er fullstendig utryddet. I nord-Israel er tilsvarende prosentsats hele 69 prosent. – 23 prosent mener militæroperasjonene bør stanse når Hizbollah er drevet ut av grenseområdet. – Bare 17 prosent mener militæroperasjonene bør stanse nå, og avløses av forhandlinger. Israelerne uttrykker også tilfredshet med hvordan statsminister Ehud Olmert og forsvarsminister Amir Peretz har opptrått etter Hizbollahs angrep for nesten en uke siden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart