Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

260 mennesker drept

Hizbollah startet krigen mot Israel for en uke siden, med rakettbeskytning mot sivile områder, angrep på en IDF-patrulje og kidnapping av to soldater. De israelske angrepene på Hizbollah har hittil kostet 260 mennesker livet i Libanon. De fleste er sivile. De israelske bombetoktene fortsetter med uforminsket styrke onsdag morgen. IDF har bedt innbyggerne i 28 landsbyer i sør-Libanon om å evakuere deres hjem. Man antar at 60.000 sivile libanesere har flyktet fra sør-Libanon, mens andre har tatt tilflukt i moskeer i landsbyer Israel har sagt at de ikke vil angripe, skriver Ha’aretz. I Beirut har IDF stort sett konsentrert sine luftangrep mot en sørlig bydel hvor Hizbollah har sitt hovedkvarter. Natt til onsdag rammet IDF minst 20 mål i Libanon. Blant målene, som Yedioth Aharonoth lister opp, var en rakettutskyter for langt-rekkende raketter, et våpenlager, en lastebil som fraktet ammunisjon og 13 bygninger brukt av Hizbollahs geriljasoldater.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart