Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Angrepene skal fortsette uten stans eller tidsbegrensning

Israel vil fortsette sine angrep på Hizbollah i Libanon "uten stans eller tidsbegrensning", sa forsvarsminister Amir Peretz tirsdag. IDF tror de trenger 10-14 dager mer for å nå de militære mål med operasjonene i Libanon. – Vi ønsker å svekke Hizbollah betydelig, men ikke knuse dem, sa en sentral militærkilde til Ha’aretz på tirsdag. – Det er umulig å knuse en populær, religiøs bevegelse, la kilden til. Onsdag gikk israelske bakkestyrker igjen kortvarig inn i sør-Libanon for å gjennomføre angrep mot Hizbollahs grensestillinger. Hæren har ikke utelukket muligheten for en større bakkeoperasjon, skriver Amos Harel i Ha’aretz. – Hittil har vi angrepet over tusen terrormål, inkludert 180 utskytningssteder for Katyusha og langt-rekkende raketter, sier generalmajor Gadi Eisenkot i IDFs operasjonsavdeling. IDFs daglige kostnader med krigen i nord er beregnet til over 70 millioner kroner.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart