Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Tre drept og over seksti såret i angrep

Søndag ettermiddag avfyrte Hizbollah en rekke terror-raketter mot Haifa, Israels tredje største by. Tre mennesker ble drept i angrepet, 60 mennesker ble skadet og flere titalls andre fikk sjokkskader, i følge Yedioth Aharonoth. Tidligere på dagen ble tolv reservesoldater drept av en Katyusha-rakett mot Kfar Giladi. Som følge av de to angrepene avholdt forsvarsminister Amir Peretz en sikkerhetsbriefing med forsvarssjef Dan Halutz søndag. Hizbollah innrømmer å ha avfyrt Raad-2 raketter mot Haifa. I en uttalelse sier terrororganisasjonen at de avfyrte rakettene som respons på den "pågående zionistiske aggresjonen mot libanesiske innbyggere, og særlig som respons mot bombingen av Dahiya i sør-Beirut." En av Hizbollahs raketter traff en boligblokk. Den skal siden ha rast sammen og flere mennesker ble fanget under bygningsmassene. En person ble brakt til sykehuset alvorlig såret. Han døde siden av skadene. Også en annen mann døde på sykehuset av skadene han pådro seg i angrepet til den islamske terrororganisasjonen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart