Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israelske lag må spille hjemmekamper på nøytral bane

På grunn av den anstrengte sikkerhetssituasjonen i Midtøsten kan ingen europeiske kamper bli avholdt i Israel inntil videre. Dette ble bestemt av det europeiske fotballforbundet UEFA tirsdag. UEFA-administrasjonen vil fortsette å holde øye med sikkerhetssituasjonen i Israel og eventuelt revurdere situasjonen etter at krigen mot Hizbollah er slutt. Beslutningen påvirker Maccabi Haifas hjemmekamp i tredje kvalifiseringsrunde til Champions League, melder Ha’aretz. De israelske mestrene skal møte det britiske topplaget Liverpool. Kampen skal avholdes 22. eller 23. august. Terrororganisasjonen Hizbollah har bombardert Haifa med Katyusha-raketter flere ganger siden midten av juli. Også Beitar Jerusalem må spille sin hjemmekamp i UEFA-cupens andre kvalifiseringsrunde mot Dinamo Bucuresti, på nøytral bane den 24. august. – Beslutningen sårer laget og fansen vår, men den var likevel ventet, sier formann i Beitar Jerusalem, Vladimir Shklar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart