Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Konflikten handler om terror, ikke territorium

En delegasjon fra den arabiske liga anklaget Sikkerhetsrådet for å stå rolig og se på, mens kampene mellom Israel og Hizbollah har rast de siste ukene. Dette mener de har skapt grobunn "for hat og ekstremisme" i Midtøsten, melder Yedioth Aharonoth. Delegasjonen var til stede under tirsdagens møte i New York for å oppfordre rådet til å korrigere det fransk-amerikanske resolusjonsforslaget. Israels FN-ambassadør Dan Gillerman hevdet Sikkerhetsrådet står overfor en kritisk test, som ikke kan løses ved å vedta en resolusjon. Snarere handler det om "rådet og det internasjonale samfunnet kan vedta en utvei […] som vil sette en stopper for trusselen som Hizbollah og dets sponsorer representerer overfor Israel og Libanon." – Kjernen i denne konflikten handler ikke om territorium, men om terror, la han til. En akseptabel fredsavtale vil også måtte innebære "en sterk og robust internasjonal styrke", hevdet han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart