Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Prøver å samle inn 1,8 milliarder i bistand

Onsdag rett over midnatt startet statsminister Ehud Olmert en kampanje for å samle inn 1,8 milliarder kroner i bistand til innbyggerne i nord-Israel. Olmert talte til ulike amerikansk-jødiske fellesskap gjennom en live internettoverføring, og lovet at "vi vil vinne, men det vil ikke bli lett." I følge statsministeren vil Israel komme til å måtte "betale en fryktelig pris. Men å betale en pris er langt bedre enn å vente flere år, når vi kunne ha stått overfor langt mer rystende våpen", fra Hizbollahs side. – Våre fiender ønsker å fullføre visjonen til Irans president om å fjerne Israel fra kartet. Dette er selve essensen i deres krigføring, la han til. I følge Jerusalem Post definerte Olmert krigen som en eksistensiell krig. "For første gang siden 1960-tallet, har Israel en fiende som har som mål å eliminere vår eksistens." – Jeg tror at alle verdens jøder nå kan bevise meningen med jødisk solidaritet, konkluderte han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart