Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tre kvinner drept av Hizbollah-rakett

Tre innbyggere i Arab al-Aramshe vest i Galilea, ble drept lørdag ettermiddag etter å ha blitt truffet av en Hizbollah-rakett. Landsbyen ligger plassert svært tett opp mot grensen til Libanon. Alle de drepte var kvinner, henholdsvis 60, 33 og 31 år gamle. – Det var ikke mye vi kunne gjøre her. Vi bare fastslo dødsfallene. Det var en mor og hennes to døtre som satt ute på gårsplassen, sier Rahamim Sides i Magen David Adom. Rundt klokken 16.00 lokal tid kunne man høre et stort smell over hele landsbyen. Det ble fort oppfattet at en Katyusha-rakett hadde slått ned på gårdsplassen utenfor et privathus. Raketten dro også med seg en strømledning, noe som forårsaket strømbrudd i området, samt flere omkringliggende landsbyer, informerer Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart