Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fem israelske soldater drept tirsdag

Tirsdag kveld ble to israelske soldater drept i kamper mot Hizbollah i landsbyen Bint Jbail. Tidligere på dagen ble tre soldater drept og minst 14 skadet. IDF mister nesten daglig soldater i kampene mot Hizbollahs geriljastyrker, som opererer ut fra sivile landsbyer i sør-Libanon. Hizbollah opplyser ikke om tapstall, men i følge IDF blir geriljastyrken stadig påført betydelig høyere tap. Mandag kveld innførte IDF portforbud for alle innbyggere i sør-Libanon sør for Litani-elven. – Alle som beveger seg ute tar en høy risiko. Portforbudet gjelder på ubestemt tid. Dette vil gjøre oss i stand til å ramme de som eventuelt prøver å avfyre raketter, sier en militær kilde til Ha’aretz. Offiserer ved den israelske generalstaben tror regjeringen vil godkjenne en utvidet bakkeoperasjon i nær fremtid, skriver Ha’aretz. Onsdag morgen er Israels øverste politiske og militære ledelse samlet for å drøfte videre strategi. Forsvarsminister Amir Peretz går inn for videre fremrykning. Statsminister Ehud Olmert har hittil vært avventende. Sjefredaktør i Jerusalem Post, David Horovitz, beskriver hvilke etiske dilemma Israel står overfor i neste fase av krigen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart