Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF har nådd frem til Litani-elven

Israelske styrker inntok posisjoner langs Litani-elven søndag. Etter våpenhvilen inntrådte mandag morgen vil styrkene stanse sine offensive operasjoner mot Hizbollahs stillinger i de nærliggende landsbyene. – Men styrkene vil holde sine posisjoner og være klar til å "gå inn i enhver landsby eller by, inkludert Tyr, om nødvendig", sier en IDF-offiser til Jerusalem Post. Forbudet mot bevegelser av kjøretøy sør for Litani-elven gjelder fortsatt, opplyser IDF. De første FN-soldatene kan være på plass allerede i slutten av denne uken, sier generalmajor Moshe Kaplinsky til Jerusalem Post. – Inntil den internasjonale styrken tar over vil vi forsvare oss selv og bekjempe alle som vi tror setter våre soldater i fare, sier Kaplinsky. Dersom Hizbollah angriper Israel med nye Katyusha-raketter vil IDF anse seg fri til å bombe mål i hele Libanon, inkludert Beirut. Til tross for våpenhvilen blir innbyggerne i Nord-Israel fortsatt bedt om å holde seg til sikkerhetsinstruksene som ble gitt under krigen. I Israel spør man seg hva regjeringen vil gjøre dersom Syria sender nye våpenkonvoier for å gjenoppbygge Hizbollah. IDF-kilder sier sjø- og luftblokkaden av Libanon vil bli opprettholdt inntil Beirut sikrer at nye våpen blir transportert til Sør-Libanon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart