Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ikke snakk til meg om sivile krigsoffer

Statsminister Ehud Olmert tilbakeviser kritikken fra topp-politikere i Europa mot Israels krigføring i Libanon. – Europeiske land angrep Kosovo og drepte ti tusen sivile. Ti tusen! Og ingen av disse landene måtte lide av et eneste rakettangrep, sier Olmert til den tyske avisen Welt am Sonntag. – Jeg sier ikke det var feil å gå inn i Kosovo-krigen, men vær vennlig å ikke snakke til oss om behandling av sivile, sier Olmert. Våren 1999 gjennomførte NATO-styrker en 78 dagers bombekampanje for å tvinge serbiske sikkerhetsstyrker ut av Kosovo. – Har dere undervurdert Hizbollah?, spør den tyske journalisten. – Nei, vi vet at de bare har skutt 3.000 raketter hittil og at de bare har 15.000, svarer den israelske statsministeren. – Israel har vært mer suksessfull enn noe annet land i krig mot en geriljaorganisasjon, hevder Olmert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart