Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Minst ti israelere drept

Minst ti israelere ble drept i et Hizbollah-angrep mot kibbutzen Kfar Giladi ved Kiryat Shmona søndag. – Raketten traff direkte i en gruppe mennesker, sier politisjef Dan Ronen til Hærens radio. Fire mennesker ble alvorlig skadet, for to av dem er tilstanden svært kritisk. Israel har aldri blitt hardere rammet i Hizbollahs over tre uker lange bombardement med terror-raketter. Personene som ble rammet av raketten skal ha blitt advart av en varselsirene før raketten traff. Øyenvitner beskrev bombardementet som "enormt". Det skal ha vart 15 minutter. – Dette var det vanskeligste oppdraget jeg kunne forestilt meg i min karriere, sa en reporter for Hærens radio mens hun kjempet for å holde tilbake tårene. Hizbollah har også bombet flere andre steder av nord-Israel med raketter søndag. Minst hundre raketter er registrert. I Nablus feiret palestinere det dødbringende angrepet, og kjørte rundt med bilder av Hizbollah-leder Hassan Nasrallah i bygatene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart