Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Våpenhvile

Våpenhvilen i krigen mellom Hizbollah og Israel trådte i kraft klokken 8, lokal tid. IDF fortsatte angrepene mot Hizbollah-mål helt til siste stund. Målet var å ødelegge terrororganisasjonens infrastruktur mest mulig før den libanesiske hæren og en internasjonal styrke skal overta kontrollen av Sør-Libanon. Etter 33 dagers krig er 114 IDF-soldater og 52 sivile israelere drept. I Libanon har krigen krevd omkring tusen menneskeliv. [I følge IDF skal omlag 550 av disse være Hizbollah-soldater.] Over 160 israelere ligger fortsatt på sykehus etter skader fra Hizbollahs rakett-bombardement eller krigsskader fra Sør-Libanon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart