Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hizbollah får beholde skjulte våpen i Sør-Libanon

Libanon og Hizbollah kan være på vei til å bryte FNs resolusjon 1701 noen dager etter at den ble vedtatt i Sikkerhetsrådet. Det er den arabiske London-avisen Al-Hayat som rapporterer om en planlagt kompromissløsning mellom regjeringen i Beirut og Hizbollah. – Hizbollah skal få lov til å beholde sine våpen i skjul sør for Litani-elven, skriver Al-Hayat. FNs resolusjon krever at kun den libanesiske hæren og UNIFIL skal bære våpen mellom Litani-elven og den israelske grensen. Den libanesiske forsvarsministeren legger ikke skjul på regjeringens planer: – Hæren rykker ikke inn i sør for å avvæpne Hizbollah og gjøre jobben som Israel ikke gjorde, sier Elias Murr til tv-stasjonen LBC. – Motstandsstyrkene [Hizbollah, red. anm.] samarbeider på beste måte, slik at så snart den libanesiske hæren ankommer i sør vil det ikke være noen våpen der bortsett fra hærens, fortsetter Murr. Libanons regjering legger dermed opp til at Hizbollah får lagret sine våpen til neste krig mot Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart