Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hizbollah vant, Israel er fienden

Syrias president Bashar Assad utroper Hizbollah til vinner i krigen mot Israel. – Israel ble slått helt fra begynnelsen av, mener Assad. – Amerikas plan om et nytt Midtøsten ble en illusjon i det øyeblikket Hizbollah vant i Libanon, sa Assad til journalister tirsdag. Han mener Israel hadde forberedt krigen i Libanon på forhånd, og at soldatenes kidnapping bare var et påskudd. Samtidig kritiserte han andre arabiske regimer [Saudi Arabia, Egypt og Jordan] som uttrykte seg negativt om Hizbollah under starten av krigen. Terrororganisasjonen utløste krigen med et uprovosert angrep over den israelske grensen 12. juli. Mandag erklærte Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah en "strategisk, historisk seier" over Israel. I et intervju med den egyptiske avisen Al-Osboa, sier Assad at Syria er klar for enhver krig som måtte bryte ut mot Israel. Den syriske diktatoren tror sjansene for fred er blitt mindre. – Golan-høydene vil bli frigjort av Syria, sier Assad.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart