Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tilbake til «normalen»

I følge en sikkerhetsbedømmelse gjort av det israelske motstykket til det norske heimevernet, kan innbyggerne i tettstedene i Nord-Israel nå returnere til sine hjem og gjøremål. Likevel må de foreløpig avstå fra å arrangere sommerleire eller ungdomsarrangementer. Fabrikker i området vil opererer med henhold til de sikkerhetsmessige retningslinjene de er blitt gitt og heimevernets tillatelse, informerer Yedioth Aharonoth. I løpet av krigens 34 dager har det falt 3.790 Hizbollah-raketter over nord-Israel. 907 av disse rakettene har falt i tett-befolkede områder. Totalt har 2.015 mennesker blitt skadet, inkludert 52 drepte sivile israelere. Kiryat Shmona er den hardest rammede byen og har måttet tåle nedslag fra hele 1.012 raketter.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart