Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Heltemodig operasjon

Israelske marinejegere drepte minst syv Hizbollah-menn i et kommandoraid i den libanesiske kystbyen Tyr natt til lørdag. Åtte soldater ble skadet i operasjonen, to alvorlig. Spesialstyrken ble fløyet inn med helikopter, og tok seg inn i annen etasje på en fem etasjes blokk midt i byen. Der ble tre sentrale Hizbollah-terrorister involvert i rakettangrepene mot Israel drept. Under tilbaketrekningen ble ytterligere ti Hizbollah-soldater drept. Styrkene var ute av Libanon klokken fem om morgenen, i følge IDF. En offiser i den israelske marinen lovpriser soldatene og den "heltemodige operasjonen". Den libanesiske hæren skal ha skutt anti-luft raketter mot et israelsk helikopter under operasjonen. Helikopteret svarte på ilden. En libanesisk soldat skal ha blitt drept da en libanesisk stridsvogn ble truffet. IDF skal ha gjennomført 17 tilsvarende kommandooperasjoner dypt inn på libanesisk territorium i løpet av krigen som startet 12. juli.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart