Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kofi Annan har vært ensidig

FNs generalsekretær Kofi Annan provoserte israelske mydigheter tirsdag. – Det vil ikke være direkte mandat for FN å avvæpne Hizbollah, sa Annan til israelsk TV2. I tillegg antydet han at utplasseringen av FN-styrken vil ta "uker eller måneder". Den israelske regjering har forventet at en robust internasjonal styrke skal overta kontrollen i Sør-Libanon i løpet av kort tid, og at Hizbollah skal avvæpnes fulllstendig sør for Litani-elven. IDF vil ikke tillate at det blir et vakum i Sør-Libanon, og vil opprettholde kontrollen helt til den internasjonale styrken er på plass. En tjenestemann ved den israelske statsministerens kontor anklager Kofi Annan for å ha en anti-israelsk agenda. – Han har vært ensidig. Han prøvde å behandle partene likt, i en situasjon som var klart asymetrisk. Når den ene siden gjennomførte menneskerettighetsbrudd og prøvde seg på folkemord – og vi forsvarte oss selv, kan han ikke behandle oss på samme måte, sier tjenestemannen, i følge Jerusalem Post. Annan avviser beskyldningene om partiskhet. – Jeg har vært veldig hard mot Hizbollah og fordømt Hizbollah for det de har gjort. Jeg har fordømt Israel for det jeg anser som overdreven bruk av makt, men det betyr ikke at jeg tar parti i saken, sier Annan.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart