Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jødiske liv er mindre verdt enn muslimske

– Midtøsten-konflikten koker ned til et enkelt styreprinsipp: Jødiske/ israelske liv er ganske enkelt mindre verdt enn muslimske/ arabiske liv, skriver den jødiske rabbien Jonathan Pearl i Yedioth Aharonoth. Han påpeker hvordan verden roper på "israelsk tilbakeholdenhet" når rakettene regner ned over uskyldige isralere/ jøder, eller når israelske restauranter og diskoteker blir blåst i luften. Hvorfor? Fordi muslimske/ arabiske sivile kan bli drept av vanvare. – I begge disse tilfeller gjør Israel nødvendige og desparate forsøk på å eliminere, eller i det minste svekke, den direkte og eksistensielle trusselen mot uskyldige sivile. Men Israel blir bedt om å ikke gjøre det av disse kritikerne, påpeker Pearl. Selv når Israel setter opp et gjerde for å forsvare seg selv blir det fordømmelse. – Israel blir bedt om å rive ned det livreddende gjerdet. Hvorfor? Fordi uleiligheten som påføres menneskene på fiendesiden er en for stor byrde å bære. En for høy pris å betale for å redde livet til en jøde, skriver Pearl. Miff.no: Alle Israels forsvarstiltak er blitt stemplet som "krigsforbrytelser" eller "brudd på menneskerettighetene". Er det fritt å drepe jøder?


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart