Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi fortsetter å vinne hver dag

Den israelske regjering har erklært seier etter krigen mot Hizbollah, mens de fleste israelere mener Israel gikk på et sviende nederlag. – Det er vanskelig å finne noen i Israel som sier at vi vant denne krigen, bortsett fra statsministeren og hans nære medarbeidere, skriver Saul Singer i Jerusalem Post. Anshel Pfeffer er også journalist i Jerusalem Post, og har flere ganger markert seg som en skarp kritikker av statsminister Ehud Olmert. Men i spørsmålet om tap eller seier støtter han faktisk Olmerts syn. – Jeg tror ikke et øyeblikk at Israel tapte krigen. Hvem ville du eller hvilken som helst annen fornuftig person foretrekke å være nå – en israeler i Kiryat Shmona, eller en shia-muslim i det sørlige Beirut? Når det gjelder denne poengsummen fortsetter vi å vinne hver dag, skriver Pfeffer. Han deltok som journalist med de israelske reservestyrkene under krigen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart