Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Hassan Nasrallah må dø

– Hizbollah-leder Hassan Nasrallah må dø, sier en israelsk senioroffiser til The New York Times. Han utdyper ikke hvordan dette målet vil bli oppnådd. Offiseren frykter at syriske våpenleveranser til Hizbollah kan fornye krigen. – Hvis vi ser at Hizbollah ryster opp igjen og tar kontrollen i Sør-Libanon tror jeg det blir en ny runde, sier offiseren. Natt til lørdag gjennomførte israelske spesialstyrker et kommandoraid i Øst-Libanon for å forhindre at nye syriske våpen når terrororganisasjonen. Oberstløytnant Imanuel Moreno ble drept i operasjonen, som IDF sier var vellykket.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart