Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kritiserer Israel for «brudd på våpenhvilen»

Kofi Annan la seg på linje med kritikken fra den libanesiske regjeringen, da han lørdag anklagde Israel for brudd på våpenhvilen med Hizbollah. Et raid IDF gjennomførte i den østlige Bekaa-regionen skal i følge Annan ha vært et brudd på sikkerhetsrådets resolusjon. – Dersom rapportene stemmer, er dette selvfølgelig et klart våpenhvilebrudd, sier FNs Midtøsten-utsending Terje Rød Larsen. Den israelske regjeringen hevder på sin side at raidet var nødvendig for å stanse våpensmugling til Hizbollah, informerer Yedioth Aharonoth. – Operasjonen var nødvendig fordi Hizbollah bryter våpenhvilen ved å smugle syriske og iranske våpen, som igjen er imot avtalen, sa en talsmann for statsministerens kontor tidligere på dagen. En IDF-offiser ble drept i aksjonen, mens to ble såret. Tre Hizbollah-medlemmer skal også ha blitt drept, i følge libanesiske sikkerhetskilder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart