Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Palestina-aktivist drept av palestinsk terrorist

Italienske Angelo Frammartino (24) var en idealistisk ung politisk aktivist som kom til Midtøsten for å arbeide for palestinerne. Han var sendt av en europesisk organisasjon (Active Citizenship Network) for å arrangere sommerleir for arabiske barn i Jerusalems gamleby. 10. august ble Angelo angrepet og drept av en ung araber væpnet med kniv i nærheten av Herodes-porten. – Det ble ikke tatt noen penger, og politiet antar at dette var et terrorangrep likt mange av de andre liknende angrep på israelere eller utlendinger gjennom de siste årene, skriver Carlev Ben-David i Jerusalem Post. Angelos europeiske organisasjon tror volden som drepte deres frivillige arbeider var "et bekymringsfullt symbol på den stadig økende sosioøkonomiske krigen til de marginaliserte områdene av Øst-Jerusalem". – Det synes upassende for ARCI selv å innrømme muligheten for at terror og etnisk hat spilte en rolle i drapet, på tross av at det faktum at islamske ekstremister i det palestinske og arabiske samfunn gjør en enorm innsats for å plante slike verdier inn i deres ungdommer, kommenterer Ben-David. Drapet på Angelo fikk liten internasjonal oppmerksomhet, på grunn av de harde kampene som raste i Sør-Libanon på det tidspunktet. – Men det er en direkte forbindelse mellom krigen i nord og drapet som fant sted i Jerusalem 10. august, mener Ben-David. Han peker på ideologien til det ekstreme og radikale islam. – De er ikke bare motstandere av Israel, men også til genuine verdier som frihet, likhet og demokrati, skriver Ben-David.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart