Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Returnerer til Nord-Israel

Etter å ha vært fraværende i fem uker har tusenvis av israelske turister returnert til Nord-Israel lørdag. Noen av dem ba om å bli fotografert nær Israels sikkerhetsstyrker som står posisjonert langs Libanon-grensen. Blant de besøkende var familiemedlemmer til soldater som har tjenestegjort i krigen mot Hizbollah. I gjennomsnitt ble det registrert en økning i forretningsvirksomheten på 30 prosent. Enkelte vannattraksjoner og hoteller ved Genesaretsjøen og Golan-høyden registrerte imidlertid en forbedring på hele 90 prosent. – I samme minutt som alt rotet (krigen) tok slutt strømmet reservasjonene inn. Folk er ikke redde og i neste uke vil vi være fullt på fote igjen. Folk vil hjelpe oss og de vet at nord-Israel er et magisk sted. Jeg kaller på enhver israeler om å komme og glede seg sammen med oss i nord, sier eieren av Galilea Sea Resort, Zamir Gasser. Et stort antall av de besøkende her var innbyggere i Nord-Israel som har tilbrakt de siste fem ukene i bomberom for å komme unna rakettangrepene fra Hizbollah, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart