Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Advarer terrorgrupper mot å bryte våpenhvilen

Libanons forsvarsminister Elias Murr hevdet søndag at enhver gruppering som måtte bryte våpenhvilen i Sør-Libanon, vil bli "tatt seg av med besluttsomhet". I tillegg vil de bli stemplet som forrædere, skriver Jerusalem Post. Den libanesiske regjeringen ser ut til å frykte at andre terrogrupperinger enn Hizbollah vil angripe Israel, og dermed tvinge Israel til gjengjeldelser. Likevel hevder Murr at Hizbollah, som under krigen sendte tusenvis av raketter over Nord-Israel, har forpliktet seg på Sikkerhetsrådets våpenhvileresolusjon. – Vi betrakter det slik at når motstandsbevegelsen [Hizbollah] har forpliktet seg til ikke å gripe med våpen, da vil enhver rakett som avfyres fra det libanesiske territorium bli sett på som samarbeid med Israel for å bringe frem et påskudd [for Israel] for å angripe, forklarte forsvarsministeren. Miff.no: Hva betyr våpenhvilen for Israel?


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart