Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ber Sikkerhetsrådet hjelpe Libanon

Utenriksministrene i Den arabiske liga møttes til hastemøte i Kairo søndag ettermiddag, for å be FNs Sikkerhetsråd om å legge press på Israel. De arabiske lederne søker å få fjernet vann og luftembargoen over Libanon. Ligaens samling i Kairo er den tredje etter at krigen mellom Israel og Hizbollah startet. Forsamlingen ble ganske raskt enige om å gi sin moralske støtte til Libanon, hjelpe dem med å gjenreise landet og å overvåke implementeringen av resolusjon 1701. Vedtaksforslaget som ble lagt frem av Egypt, Jordan og Saudi Arabia, ber Sikkerhetsrådet om å fortsette forhandlinger med Israel gjennom den arabiske fredsplanen. Dette forslaget ble også siden godkjent av forsamlingen, skriver Yedioth Aharonoth. – Vi er alle enige i at fredsprosessen har mislyktes, og som igjen er grunnen til at vi må komme til roten av denne saken gjennom en passende kanal, nemlig FN og Sikkerhetsrådet. Som en påminnelse, vi har den arabiske fredsplanen som ble godkjent under det arabiske toppmøtet i 2003, sier sekretær i Den arabiske liga, Amro Mussa. Miff.no: Den arabiske "fredsplanen" inneholder krav om at de arabiske flyktningene fra 1948 skal ha rett til å vende tilbake til Israel. Dermed blir «freden» uten mening, for det vil bli et «Israel» med arabisk flertall.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart