Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stanset våpenleveranse fra Iran til Hizbollah

Sist fredag sendte israelske og amerikanske etterretningstjenester melding til tyrkiske myndigheter: – Fly med militært utstyr vil krysse gjennom deres luftrom fra Iran til Libanon. – Iranske myndigheter gav sine fly ordre om å returnere kort tid etter at Tyrkia mottok meldingen, skriver Jerusalem Posts korrespondent i Ankara, Metehan Demir. I følge ubekreftede rapporter i tyrkiske medier ble våpnene fjernet fra de iranske flyene. Etterpå tok flyene av fra Iran på ny, men ble likevel tvunget til å lande i Tyrkia for inspeksjon. Etter at Hizbollah startet krig mot Israel 12. juli, har Tyrkia stanset flere iranske og syriske skip øst i Middelhavet på vei til Libanon. – Store mengder raketter er overført fra Iran til Syria for leveranse til Hizbollah i Libanon, skriver den arabiske London-avisen Al-Sharq Al-Awsat mandag. Miff.no: De fleste israelere ser på Hizbollah som en iransk milits.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart