Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vi må forberede oss på en ny krig

Eli Yishai fra Shas-partiet er visestatsminister i den israelske regjering. Mandag publiserer Ha’aretz et langt intervju med Yishai. Er du enig i at krigen mot Hizbollah ikke er over, og at vi kan forvente en ny runde om noen få måneder? spør journalisten Gideon Alon. – Absolutt. Vi må forberede oss på en ny krig. IDF må forberede seg på en krig mot kort- og langtrekkende raketter, sier Yishai. Den religiøse politikeren mener Israel opplevde et mirakel under krigen. – Hvis bare ti prosent av de 4.000 rakettene som ble skutt mot Israel hadde truffet innbyggere, ville vi hatt 400 drepte. Det faktum at bare 39 sivile israelere ble drept beviser mirakelet, mener Yishai. Dersom Libanon ikke avvæpner Hizbollah, selv etter internasjonalt press, foreslår Yishai å stanse vann- og elektrisitetsforsyningen til Beirut i flere uker. Miff.no: Libanon har hittil avvist å avvæpne terrororganisasjonen Hizbollah.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart